Naravna pomoč za brezskrbne počitnice

Poletje je čas počitnic, potovanj in pustolovščin. Razkrite predele kože izpostavimo vplivom sonca, vetra, pikom insektom, praskam in posledica je rdeča, razdražena ali razpokana koža. Zaradi vročinskih vplivov, stresa zaradi dolge in naporne poti, se lahko pojavi herpes na ustnici ali boleča afta na ustni sluznici. Kjerkoli smo, na morski obali, v gorah, ob potokih in jezerih ali v svetovnih prestolnicah – povsod potrebujemo najnujnejše izdelke iz počitniške lekarne, s katerimi poskrbimo za morebitne zdravstvene nevšečnosti.

Izdelki OXILVER in OROXID so nujni sestavni del vaše »domače lekarne« doma ali na poti. S svojo inovativno kombinacijo sestavin celostno poskrbijo za vašo kožo, nohte in ustno votlino.

Izdelki so primerni tako za odrasle kot tudi za otroke, saj so dokazano varni in učinkoviti ter enostavni za uporabo.

Kako si lahko pomagamo z OROXID in OXILVER izdelki?
PRASKE, MANJŠE RANE:
OXILVER Skin pršilo popršimo po odrgnini ali praski ter ga enakomerno porazdelimo po prizadeti površini. Ta kožo očisti, oksigenira in spodbudi njeno regeneracijo, hitrejše celjenje ter deluje antiseptično. Hialuronska kislina in Aloe vera zagotovita ustrezno vlago in elastičnost za pospešeno celjenje. Dodatek srebra v ionski obliki okrepi protimikrobno delovanje.

PIKI INSEKTOV: Kadar pik insekta povzroči rdečino, skelenje in srbenje, si lahko pomagamo z OXILVER Skin gelom. Njegova edinstvena sestava pomirja vnetje, ki nastane na mestu vboda žuželke, zmanjšuje srbenje, oteklino in rdečico. Učinek je viden že po nekaj minutah. Aktivni kisik pospeši proces regeneracije prizadetega predela.

SONČNE OPEKLINE: Za vlaženje opečene kože so odlični izdelki, ki vsebujejo Aloe vero. OXILVER Skin pršilo zaradi svoje edinstvene sestave z dopolnilnim delovanjem aktivnih kisikovih spojin in ionskega srebra koži pomaga, da se hitreje oksigenira in regenerira. Deluje blago antiseptično, poleg Aloe vere vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki pripomore k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože.

RAZPOKE NA PETAH: OXILVER Nail pršilo skrbi za vlaženje in blaženje suhosti in razpokanosti kože. Raztopino popršite po prizadeti površini 3x dnevno in počakajte, da se posuši Odebeljene površine popilite in namažite z negovalno emulzijo, da se bo koža lažje obnovila in zacelila.

ŽULJI: OXILVER Nail pršilo deluje antiseptično ter tako prepreči morebitne okužbe ob predrtju žulja. S procesom oksigenacije zagotovi oskrbo kože s kisikom in s tem njeno hitrejšo obnovo in celjenje.

GLIVICE NA NOHTIH: OXILVER Nail pršilo popršite po vseh prstih 2-3-krat dnevno. Odebeljene predele redno pilite in tanjšajte, da se bo lahko prizadeta površina pospešeno oksigenirala in obnovila. Deluje antiseptično in prepreči razvoj in širjenje mikroorganizmov (glivic) na nohtih, koži in stopalih.

VNETJE DLESNI IN AFTE: OROXID (forte ali sensitiv) je nujen del potovalne lekarne, ki zagotavlja ustno higieno in gladkost zob. Pripomore pri reševanju vseh vrst težav v ustih, ki nastanejo zaradi poškodbe in razjede, nošenja zobnega aparata ali pa so posledice bolečih aft. Je odlična pomoč pri lajšanju vnetih, krvavečih in razdraženih dlesni, hkrati pa ga lahko uporabimo za vzdrževanje ustne higiene. Kadar nas začne praskati po grlu, priporočamo grgranje raztopine OROXID, saj z antiseptičnim delovanjem uničuje mikrobe in tako prepreči širjenje okužbe in vnetja. OROXID je številka 1 za ustno higieno po priporočilih zobozdravstvene organizacije.

V naši spletni trgovini najdete 3 kombinacije izdelkov z aktivnim kisikom za vašo potovalno lekarno, znižane za 20 % + brezplačna dostava. Ob naročilu kompleta vas čaka še praktično dariloTOALETNA TORBICA, primerna za potovanja. Akcija velja samo ob naročilu na spletni strani www.enikam.si