OXILVER izdelki za boljše počutje oskrbovancev v domovih starejših

Vsi si želimo, da bi bila naša starost lepa. Vendar se veliko starejših sooča, ne le z osamljenostjo, ampak tudi z drugimi tegobami. Zdravstvene težave ter pridružitev epidemije covid-19 so otežili življenje in delo zaposlenih ter njihovih oskrbovancev v domovih starejših.

V tem obdobju je negovalno osebje vlagalo izjemne napore v zaščito pred virusom, iz varnostnih razlogov pa so bile omejene številne aktivnosti. Velikokrat pri kakovostni zdravstveni oskrbi pomembno vlogo odigra tudi denar. Kljub požrtvovalni oskrbi zdravstvenega osebja, si oskrbovanci določenih potrebnih storitev in izdelkov ne morejo privoščiti. Da bi se poklonili prizadevnosti zaposlenih in oskrbovancev, smo več kot 30 domovom za starejše po vsej Sloveniji poklonili izdelke OXILVER®, z namenom lajšanja in tretiranja trdovratnih težav na koži in nohtih.

Starost spremljajo mnoge spremembe tako na področju zdravja, splošnega počutja , ki se odražajo tudi kot vidne spremembe na koži in nohtih.  Če ima v splošni populaciji približno tretjina prebivalstva kožno obolenje, se v starosti med 65 in 75 leti pogostnost teh težav poveča na 40 %. Suha, razpokana in  pordela koža, odrgnine, rane, preležanine, težave z odebeljenimi in spremenjenimi nohti so le nekatere od težav, za katerimi trpijo številni.  V poplavi zavajajočih informacij in dolgotrajnosti boja s temi težavami, se ljudje pretežno prepuščeni samemu sebi. " Za uspešno terapijo je ključnega pomena pravilen način tretiranja, vztrajnost in primeren izbor izdelkov. Izdelke smo namenili oskrbovancem domov, saj smo prepričani, da jih bodo koristno uporabili in z njimi ublažili marsikatero tegobo, ki jo prinaša starost. Naj pomagajo in pripomorejo k čim boljšemu počutju oskrbovancev in naj jim olajšajo težave kolikor se le da." je dejala  Dominika Tompa Majcen, ustanoviteljica in direktorica podjetja Enikam.

Slika: Dominika Tompa Majcen ob predaji izdelkov Domu starejših občanov Ljubljana-Bežigrad.

Več o novički pa preberite tukaj:
https://siol.net/…/slovenija/srcna-poteza-slovenskega-podje…

Badge
NAJBOLJŠA CENA

Konkurenčne cene in dnevne akcije

Badge
KAKOVOSTNI IZDELKI

Širok izbor izdelkov priznanih blagovnih znamk

Badge
VAREN NAKUP

Garantirano varen in zanesljiv nakup

Badge
DOSTAVA V ROKU

Izdelke dostavljamo v dogovorjenem roku