V obdobju težke dostopnosti do zdravstvenih in kozmetičnih storitev, je izrednega pomena skrb za zdravje in samozdravljenje z varnimi  naravnimi izdelki. V našem podjetju smo se odločili, da v nagradni igri podarimo naše izdelke za kožo in nohte Oxilver, ki delujejo na popolnoma naraven način.

Hladen zimski zrak in veter ter zadrževanje v ogrevanih in suhih prostorih, so glavni krivci, da naša koža postane suha in razdražena ter dovzetnejša za pojav neprijetne srbečice, rdečice in luščenja kože.  Poleg tega se bolezenska stanja kot so dermatitis, luskavica, ekcemi in rdečica v zimskih mesecih običajno še poslabšajo.

Dodatne nevšečnosti nam letos povzročajo tudi zaščitne maske, pod katerimi se lahko pojavijo kožni izpuščaji, srbečica ali celo akne. Toplo in vlažno okolje pod masko je idealno za razmnoževanje bakterij, svoje pa prispeva tudi pomanjkanje kisika.

Znano je, da vraščeni, poškodovani ali z glivicami okuženi nohti ter suha, razpokana in trda koža na stopalih niso le lepotna hiba ampak resnejša težava ali celo bolezen. Zato je pomembno, da v obdobju zaprtih kozmetičnih in pedikerskih salonov, sami poskrbimo za pravilno nego nohtov in stopal z učinkovitimi izdelki.

Na srečo obstaja inovativna rešitev, ki kožo oskrbi z vlago in kisikom ter ji pomaga do hitre obnove. Terapevtska kozmetika OXILVER z novim mehanizmom delovanja kožo pomirja, vlaži ter ohranja njen zdrav in mladosten videz. Ob stiku OXILVER  raztopine ali gela s kožo ali nohti se sprosti aktivna oblika kisika, ki celico OKSIGENIRA, OBNAVLJA, NEGUJE in DIZINFIZIRA. Izdelki so namenjeni tako dolgotrajni kot kratkotrajni uporabi ter primerni za vse tipe kože.

Sedaj imate izjemo priložnost, da preizkusite izjemno učinkovite izdelke na osnovi aktivnega kisika.

Izžrebali bomo 5 nagrajencev, ki bodo prejeli komplet izdelkov.

Poiščite in izpolnite obrazec za sodelovanje na naši spletni strani.

Nagradna igra poteka od 15.12.2020 do 22.12.2020.

Pravila nagradne igre najdete tukaj

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

Hvala vsem za sodelovanje.

Nagrajenci so:

Marjeta Klevže

Mladen Pušič

Simona Krajnc

Jasminka Solenički

Monika Rogelj

Iskrene čestitke!