OXILVER® Skin Gel za kožo 30ml

26,50

Gel za nego zdrave ali problematične kože:

 • nečista in aknasta koža
 • pordela in občutljiva koža
 • suha in razpokana koža
 • koža z znaki staranja (gube, pigmentnacije)
 • bradavice
 • piki žuželk

OXILVER® skin gel za kožo 30 ml je primerno kot osnova za nego, hidracijo in oksigenacijo kože, kar posledično vpliva na upočasnitev znakov staranja kože. Deluje blago antiseptično, prizadeto mesto pa čisti in neguje.

je proizvod, ki združuje znanja medicine, farmacije in moderne kozmetologije ter predstavlja učinkovit način za nego in oskrbo kože z aktivnim kisikom:

 • oksigenira,
 • regenerira,
 • hidrira, 
 • čisti in neguje,
 • upočasni procese staranja,
 • ohranja zdrav in svež videz
 • deluje blago antiseptično.

OXILVER® skin gel je namenjen uporabi:

- na manjših ali  lokaliziranih površinah (predel oči, ustnice, obraz, vrat),

- na predelih, ki zahtevajo intenzivnejšo nego (gube, pigmentacije),

- za čiščenje ali mehčanje poroženelih plasti (suha, izsušena koža, razpokana koža na petah, odebeljena koža-bradavice, otiščanci),

- v kombinaciji z OXILVER® skin solution pršilom za intenzivnejšo nego in tretiranje.

LASTNOSTI:

 • ne vsebuje nanodelcev in CMR (rakotvornih, mutagenih in reprotoksičnih) snovi
 • varen, brez stranskih učinkov (tanjšanje kože, alergične reakcije, mastenje kože)
 • v obliki raztopine, ki ne masti kože in nohtov,
 • idealna kombinacija vsem obstoječim kremam, losjonom in gelom
 • način uporabe je enostaven in priročen
 • primeren za vse tipe kože, ne glede na spol
 • primeren za odrasle in otroke

Inovativna kombinacija s procesom oksigenacije blaži simptome različnih neželenih procesov na koži ter vidno izboljša njihov videz.

OXILVER® izdelki zagotavljajo visoko čistost in kakovost aktivnih kisikovih spojin, s čimer omogočajo varno in učinkovito uporabo za vse generacije.

HIALURONSKA KISLINA in Aloe vera

Dodatne sestavine v OXILVER® Skin izdelkih zagotavljajo nego, voljnost in sijoč videz kože. Hialuronska kislina in Aloe vera doprineseta k intenzivnemu vlaženju kože, k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože. Hialuronska kislina je sestavni del kože in lahko nase veže do 1000-kratno količino vode glede na lastno maso. Aloe vera ima sposobnost prenosa aktivnih snovi, kar poveča vlaženje in obnovo kože.

OXILVER® izdelki kožo čistijo, negujejo, hidrirajo, oksigenirajo in regenerirajo.

OXILVER® skin gel nanesite v zadostni količini po želenem predelu kože 2 do 3-krat dnevno. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši. Ob nanosu gela na kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika.

V primeru, ko je koža zelo izsušena, občutljiva ali podvžena gubam, se priporoča vsakodneven nanos lahke negovalne emulzije, negovalnega olja ali kreme, ki koži zagotovita primerno zaščito in zadostno elastičnost. Le tako lahko aktivne kisikove spojine omogočijo učinkovito nego in regeneracije kože.

Za ohranitev zdravega videza kože se priporoča redna uporaba izdelka OXILVER® skin gela.

Gre za mehanizem oskrbe kože z aktivnim kisikom. Ob stiku raztopine s površino telesa se sprosti aktivni kisik v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki površino čistijo, negujejo, hidrirajo in oksigenirajo.

KDAJ UPORABITI OXILVER® skin gel in kdaj kombinacijo z OXILVER® skin pršilom?

Uporaba OXILVER® skin gela se priporoča zlasti:

- na manjših ali  lokaliziranih površinah (predel oči, ustnice, obraz, vrat),

- na predelih, ki zahtevajo intenzivnejšo nego (gube, pigmentacije),

- za čiščenje ali mehčanje poroženelih plasti (suha, izsušena koža, razpokana koža na petah, odebeljena koža - bradavice, otiščanci),

- v kombinaciji z OXILVER® skin solution pršilom za intenzivnejšo nego in tretiranje.

Kombinacija OXILVER Skin pršila in OXILVER Skin gela se priporoča kot pomoč pri težavah s kožo, ki zahtevajo intenzivnejšo nego (gube, pigmentna znamenja), čiščenje (nečista in aknasta koža) ali mehčanje poroženelih plasti (suha, izsušena koža na obrazu ali telesu).

OXILVER® skin gel vsebuje: Aqua, Hydrogen Peroxide*, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Colloidal Silver, Sodium Hyaluronate, Triethanolamine, Parfum, Propylene Glycol, Triacetin..

* vodikov peroksid je pridobljen po posebnem zahtevnem tehnološkem postopku in je prečiščen ter stabiliziran s »food grade« stabilizatorjem do najvišje stopnje čistosti. Tako pridobljene oksidne spojine predstavljajo najboljši približek biološke oblike vodikovega peroksida, ki ga proizvajajo naše imunske celice. Zato ga celice prepoznajo in sprejmejo kot sebi lastnega, v obliki aktivnih kisikovih spojin. Izdelek je tako varen, primeren za otroke in odrasle.

Hialuronska kislina in Aloe vera kot dodatni sestavini doprineseta k intenzivnemu vlaženju kože, k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože.

PREVIDNOSTNI UKREPI in OPOZORILA

OXILVER® skin pršilo je namenjen za zunanjo uporabo. Shranjujte pri temperaturi od 5°C do 25°C ter zaščiteno pred svetlobo. Če izdelek pride v stik z očmi, jih izperite pod tekočo vodo.

Pri uporabi na poraščenih predelih je možna je posvetlitev las ali dlak.

Mnenja in ocene kupcev za "OXILVER® Skin Gel za kožo 30ml"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Skin Gel OXILVER® Skin Gel za kožo 30ml

Zelo sem zadovoljna. Uporablja ga celotna družina in to že več kot 2 leti. Uporabljamo ga za vse od pikov komarjev, raznih ekcemov na koži, raznih ureznin, pri celjenju žuljev,... in pa zelo pomaga trem najstnikom, ki imajo težave z mozolji. Prekrije rdečico in hitro celi. Ne moremo prehvaliti in ga nikoli ne sme zmanjkati. Nosimo ga redno tudi s seboj na izlete. Hvala za enkraten izdelek. Lp, Mateja iz Ljubljane


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Slika izdelka: OXILVER<sup>&reg;</sup> Skin solution za kožo 100ml

OXILVER® Skin solution za kožo 100ml

Pršilo za nego zdrave ali problematične kože : nečista in aknasta koža pordela in občutljiva koža ...
Slika izdelka: OXILVER<sup>&reg;</sup> Nail solution za nohte 100ml

OXILVER® Nail solution za nohte 100ml

 Pršilo za nego in obnovo nohtov in obnohtne kože: regenerira, oksigenira, čisti in...