Težave ustne votline

Je edina znana formulacija v Evropi, ki je certificirana in dokazano učinkovita pri preprečevanju in odstranjevanju parodontoze v ustih.
Ustna raztopina na osnovi aktivnih kisikovih spojin, ki na enostaven način dosegajo izredne rezultate na področju ustne higiene in 
blaženja različnih vrst vnetij v ustni votlini.
Aktivne kisikove spojine ciljano napadejo mikrobe kot so bakterije, virusi in glivice ter jih uničijo. Pri tem se sprosti aktivna oblika kisika, 
ki gre v celice ustne sluznice kjer jih oksigenira ter aktivira proces regeneracije in obnove. Vnetje dlesni in obzobnih tkiv se hitreje zmanjša ali 
odstrani, poškodovane celice pa se obnovijo. Zaradi uničenja bakterij se zmanjša in odstrani tudi slab zadah, obloge na jeziku in zobeh. 

SE SOOČATE S KATERO IZMED SPODNJIH TEŽAV:

OROXID® SENSITIV IN FORTE - za zdrav nasmeh in svežino

PARODONTALNA BOLEZEN

14 dni tretiranja

OROXID® forte oralna raztopina

AFTE

3 dni tretiranja

OROXID® Forte sprej

ZOBNI APARATI IN OBLOGE

2 tedna tretiranja

OROXID® Sensitiv sprej

VNETJE DLESNI

10 dni tretiranja

OROXID® Forte ustna raztopina

OBARVANOST ZOB

3 tedne tretiranja

OROXID® Sensitiv ustna raztopina

Izdelki za nego ustne votline
MEDICINSKI PRIPOMOČEK Slika izdelka: OROXID<sup>&reg;</sup> sensitiv oralna raztopina 250 ml

OROXID® sensitiv oralna raztopina 250 ml

Raztopina je namenjena vzdrževanju ustne higiene in zdravih dlesni pri : občutljivi ustni...
MEDICINSKI PRIPOMOČEK Slika izdelka: OROXID<sup>&reg;</sup> sensitiv oralno pršilo 100 ml

OROXID® sensitiv oralno pršilo 100 ml

Potovalno pakiranje je namenjeno vzdrževanju ustne higiene in zdravih dlesni pri : občutljivi ustni...
12,60 € 6,30 € Dodaj v košarico
MEDICINSKI PRIPOMOČEK Slika izdelka: OROXID<sup>&reg;</sup> forte oralna raztopina 250 ml

OROXID® forte oralna raztopina 250 ml

Namenjena intenzivnejši ustni higieni ter preprečevanju in lajšanju bolezni obzobnih tkiv: vnetju...
MEDICINSKI PRIPOMOČEK Slika izdelka: OROXID<sup>&reg;</sup> forte oralno pršilo 100 ml

OROXID® forte oralno pršilo 100 ml

Potovalno pakiranje za intenzivno ustno higieno ter preprečevanje in lajšanje bolezni obzobnih tkiv: vnetju dlesni , ...

Uporabljam Oroxid sensitiv v pršilu...že drugo stekleničko. Pri meni je v uporabi vsak dan 1-2x na dan. Ker nimam velikih težav, ga uporabljam bolj preventivno. Najbolj sem opazila, da mi pri nitkanju ne krvavijo dlesni kot so prej.

K. Ž. , Kranj

Od vaših izdelkov poznam OROXID sensitiv oral sprej. Z izdelkom sem zelo zadovoljna, saj se je stanje mojega zobovja izboljšalo. To se odraža v bolj belih zobeh, manj občutljivih na vroče in hladno...imam svež dah kar nekaj časa po aplikaciji spreja. Priporočam vsem, ki imajo radi pravo higieno ust.

N. G., Ljubljana

Sinu se je v ustih pojavila afta, ki ga je zelo motila ko je jedel in tudi med ščetkanjem zob. Zelo ga je bolelo. Z Oroxid sensitiv pršilom sem ga 2x dnevno posprejal in v slabem tednu mu je afta izginila. Pršilo je super, ker ne peče, je osvežilno in zelo priročno za uporabo. Poleg tega, Oroxid sensitiv prišlo sin dnevno uporablja kot dodatno nego zaradi fiksnega aparata na zgornjih zobeh. Res odličen izdelek. Priporočam!

G. K., Ljubljana

Pozdravljeni, moja hči se zdaj občasno uporablja vaš izdelek, ki ga je dobila od vas za nagrado in je z njim zelo zadovoljna. Z veseljem bi ga priporočila še drugim, ki imajo problematično kožo na obrazu, izdelek je res top!  

D. K., Novo mesto

Izdelek Nail solution je pomagal do bolj trdnih nohtov, zato menim, da so izdelki kakovostni.  

B. Š., Nova Gorica

Z zdravjem v ustni v votlini sem imel kar nekaj težav. Pri resnejših, ki sem jih imel z dolgotrajno cisto in aftami, mi je zelo pomagal OROXID forte, za kar sem bil zelo hvaležen! Sedaj za vsakodnevno ustno higieno uporabljam OROXID sensitiv in so te težave praktično izginile, poleg tega pa tudi pri prehladih v ustni votlini in grlu opazim hitrejše izboljšanje. PRIPOROČAM!  

P. V., Postojna

Uporabljam OXILVER skin gel za več težav, ki se občasno pojavijo na koži. Od aken, herpesa v začetku, pikov žuželk in še bi lahko našteval, zato ima obvezen prostor v naši domači lekarni. Celo na pohode ga nosim s seboj, ker pomaga pri odrgninah in težavah z žulji, kar pa v hribih veliko pomeni! 

A.N., Sežana

Zapri menu
Potrdi
  Na vrh   031 634 900